Individuele coaching

Echte verandering komt vanuit jezelf

Bij individuele coaching streef ik naar het boeken van blijvende resultaten. Jouw drijfveren en overtuigingen staan centraal. Door daar inzicht in te krijgen, kom je  tot de kern. Keuzes maken die bij jou passen. Iedereen is uniek, dat vraagt om een aanpak die voor jou werkt.

Vanuit je eigen inzicht en overtuiging, pak je zaken aan, die jij belangrijk vindt. Individuele coaching staat wat mij betreft open voor elke medische professional.  Tijdens je opleiding tot Medisch Specialist kan coaching heel nuttig zijn en ook vaak worden geïntegreerd in opleidingsbudget. Ik ben opgeleid als transformationeel coach maar gebruik inmiddels meerdere methoden.

Ik ben eerlijk en transparant maar soms ook confronterend. Maar altijd op een respectvolle manier. Lees hieronder ervaringen van je collega’s.

Reviews

In een lastige fase na het afronden van mijn opleiding en het beginnen als SEH arts heeft Anne-Marie mij gecoacht. Vooraf had ik geen idee dat dit mogelijk was, maar Anne-Marie heeft me daar enorm bij geholpen Vooral duidelijk te krijgen wat voor mij belangrijk is. En dat bleek een ontzettend belangrijk uitgangspunt. Door dat ik zelf helder had wat mijn ‘basisbehoeften’ waren kon ik zelfverzekerd in mijn nieuwe positie stappen en kon ik bij mijn eigen waarden blijven. Dit heeft ook nog eens tot goede uitkomsten geleid, waar ik heel tevreden mee ben.
Anne-Marie coachte mij op een zeer prettige manier. Wat ik bijzonder vond is dat zij regelmatig rake woorden kon geven aan gevoelens en gedachten die ik zelf nog niet onder woorden kon brengen. Ik vond het ook heel fijn dat Anne-Marie me na een gesprek even een korte samenvatting stuurde met belangrijke punten en ‘opdrachten’ om voor een volgende keer over na te denken. Ik heb geen moment de coaching als te sturend of pushend ervaren, juist iets waar ik vooraf wat huiverig voor was. Het contact was erg vertrouwd en voelde zonder twijfel 100% veilig. Als de gelegenheid zich voordoet zou ik zo weer een coachingstraject met Anne-Marie aangaan.

SEH arts

Aan het begin van mijn loopbaan als arts ben ik gecoacht door Anne-Marie. Zoals alle artsen weten is dat een hectische periode waarin er veel van je gevraagd wordt en je regelmatig jezelf tegen komt. Tijdens deze periode hebben Anne-Marie en ik regelmatig contact gehad en heeft ze mij geholpen met de obstakels die ik tegen kwam en de confrontaties met mijzelf. Ik heb haar leren kennen als een prettige coach die goed luistert, eerlijke en soms confronterende vragen durft te stellen. Anne-Marie creëert een veilige omgeving en stelt vragen die je naar nieuwe inzichten leiden. De coaching heeft mij veel inzichten gegeven en heeft erg geholpen in de eerste maanden als arts.

ANIOS SEH

EMD Coaching & Consultancy is aangesloten bij NOBCO