Voor vakgroepen SEH (en teams)

Een tekort aan SEH artsen en verpleegkundigen. Vakgroep collega’s met thuis jonge gezinnen. Werk en privé uit balans omdat je graag samen met je collega’s je vak wil blijven uitdragen ook als er personeelstekorten zijn. Hoe draag je je visie op 24/7 aanwezige spoedzorg door SEH artsen en hoofdbehandelaar schap uit naar andere Medisch Specialisten in het ziekenhuis ? Hoe blijf je als vakgroep onder druk en continue verandering respectvol en succesvol samen werken ?

Intervisie is een mooie methode om als team van elkaar op een eerlijke maar respectvolle wijze feedback van elkaar te ontvangen. Het is een gestructureerde vorm van reflectie vooral van waarde in zelflerende en veranderende organisatie’s. Qua teamdynamiek denk ik graag mee over hoe individuele talenten binnen jullie team optimaal of beter te benutten zijn. Of een strategie om jullie vakgroep steviger te laten staan binnen organisatie van het ziekenhuis.

Je mag me vragen om te inspireren of mee te denken. Om een presentatie te geven. Of om bijvoorbeeld voorzitter te zijn op werkoverleg, vakgroep vergadering of heidag.

Team coaching

Ieder op zijn plek, samen sterk

Intervisietraining

Respectvol en succesvol samenwerken

Mediation

Verbinding maken, bruggen bouwen

NVC Workshop

Geweldloze communicatie; verbindende communicatie